Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Λειτουργία αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Ο καιρός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων επιτέλους σήμερα (Παρασκευή 2 Ιανουαρίου) στις 10:00 το πρωί επέτρεψε στο προσωπικό του Χιονοδρομικού να προχωρήσει σε εργασίες πάνω από την Βαθειά Λακκα, ώστε να δοθεί και το υπόλοιπο κέντρο σε λειτουργία.

Η κατάσταση των αναβατήρων της Στύγας και της Άρτεμις παρατείνουν πολύ τον χρόνο παράδοσης τους στο κοινό για χιονοδρομία. 
Οι χιονοπτώσεις, η θερμοκρασία και οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν στο ΧΚΚ τις προηγούμενες μέρες ήταν απαγορευτικές για την προσέγγιση των αναβατήρων πάνω από την Βαθειά Λάκκα.
Όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΧΚΚ καταβάλει τις μεγαλύτερες δυνατές προσπάθειες ώστε να δοθούν το γρηγορότερο δυνατό σε χρήση όλες οι πίστες. 
Δεδομένης ουσιαστικά της σημερινής έναρξης λειτουργίας του ΧΚΚ, σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν, ζητάμε την κατανόηση των φίλων χιονοδρόμων και επισκεπτών μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους μέχρι την πλήρη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.