Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΛΤΑ ΜΕ SNOWMOBILE στο Χελμό! Ετοιμαστείτε!

Γιατί μαζί μας, η βόλτα μετατρέπεται σε απόλυτη χιονοπεριπέτεια! 


Για μοναχικούς, για παρεάκια, για οικογένειες,  η βόλτα με  Snowmobile προσφέρει την απόλυτη περιπέτεια στο βουνό χωρίς κούραση, χωρίς  κόπο και με απόλυτη ασφάλεια.







Η βάση των snowmobiles βρίσκεται δίπλα από τα εκδοτήρια εισιτηρίων, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο IGLOO, σήμα κατατεθέν της εταιρείας που τα διαχειρίζεται. Εκεί μπορείτε να δείτε τον ολοκαίνουργιο στόλο που αποτελείται από δέκα  snowmobile της εταιρείας skii-doo grand touring, με δυνατότητα μεταφοράς δύο ατόμων. 

Οι εξορμήσεις λοιπόν ξεκινούν από την βάση μας και με την βοήθεια των έμπειρων οδηγών (ένας στην αρχή του convoy και ένας στο τέλος) ακολουθούμε τα πανέμορφα μονοπάτια στην περιοχή του  Ξερόκαμπου.







Από Δευτέρα έως Παρασκευή, πραγματοποιούνται μετά από συνεννόηση εκδρομές για παρέες ή γκρουπ έως δέκα ατόμων, σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η εκδρομή διαρκεί δύο ώρες, με στάσεις για να δούμε τα πανέμορφα χιονισμένα τοπία, να βγάλουμε φωτογραφίες και να σας κεράσουμε! Ναι, κέρασμα με τσιπουράκι ντόπιο αλλά και κοψίδια με ντόπια κρέατα. Barbeque στη μέση του πουθενά! 
Στην συνέχεια θα συνεχίσουμε την βόλτα με προορισμό την βάση μας όπου θα σας αποχαιρετήσουμε με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε σύντομα.

Εκδρομή με snowmobiles σε συνεννόηση με τον κο Χρήστο Παναγόπουλο στο τηλ. 6973 395916.

Οι φωτογραφίες είναι από το chalet photo: